Tänään laitoin alulle ostamieni tavaroiden myymisen. En enää voi kaikkea mukana kuljettaa.

Käyttämätön melontakirja (maan joista) meni samaan hintaan melontakauppaan, jolla sen olin ostanut. Ei siitä hyötyä ollut, kun siinä on liian vaikeita jokia mun kanootille. Samoin sain rahat takaisin avaamattomasta vesisäiliöstä, jonka ostin varalle, ennen kuin varmistin, että jokivesiä voi juoda. Nick sai halvalla liki käyttämättömän makuualustan, jota aioin käyttää kanootin pohjalla, mutten sitten käyttänytkään. Kanootin ja melan laitoin paikalliseen web-huutokauppaan, jossa molemmat ovat saaneet jo ostajan, mutta myynti tapahtuu sunnuntaina. En saa niistä täyttä rahaa, mutta tavarat saavat uuden omistajan.

Tänään olen saanut työprojektin niin pitkälle, että se loppuu. Muutamia tarkistuksia vielä. Huomenna menen Rakaia-joelle ja sunnuntai on pakkauspäivä. Maanantaina muutan Queenstownia kohti ja luovun laajakaistasta. Palaan tänne kyllä vielä takaisin, sillä tietokonesysteemit jätän siksi ajaksi vuokraisäntäni huostaan. En voi enää skypellä soitella. Sähköposti tavoittaa.

Kuva on tiistailta Port Hillsin pyöräilyltä. Lampaita näkyy joka paikassa missä on ruohoa. Näkymä on kohti Christchurchia.

372796.jpg

Briefly in English. I sold 5 items. I have now finished my work project, so I prepare myself to move to Queenstown on Monday. That's why I sold today one paddling book, one water container and one trekking mattress. The canoe and paddle I will sell on Sunday using a website. Tomorrow I go to the Rakaia river.