Vertailun vuoksi satelliittikuvapari samassa skaalassa.

375913.jpg

Ylempi on Waimakariri (1 km leveä), alempi Rakaia (1,5 km), virtaussuunta vasemmalta oikealle. Tuosta ymmärtää miltä tuntuu navigoida joella. Kokonaisuutta ei voi sammakkoperspektiivistä hahmottaa, tosin ei ole tarpeenkaan.

Aamulla oli hauskaa. Kanootin huutokauppa-aika meni kiinni klo 9:08 ja 8 viimeisenä minuuttina 2 ostajaa kilpaili kuka saa ostaa kanootin. He korottivat hintaa vuorotellen 24 kertaa. Minä hakkasin refreshiä ja nauroin suoraa huutoa, kun hinta kohosi. Myyntihinta oli hiukan isompi kuin millä minä kanootin olin ostanut. Mela meni kanootin ostajalle myös. Saldoksi tuli se, että kanootti+mela vei minulta rahaa noin 15 euroa (tappio tuli melasta). Se on tosi hyvin, kun ajattelee, että meloin 4 kertaa ja yhteensä 139 km.

Ostaja Lenny tuli kumppaninsa kanssa ja näytin heille miten kanootti saadaan toimimaan. Oli oikein mukavaa (niin tietysti aina, kun pääsen jotakuta opastamaan umpituttujen kanoottien kanssa).

Muuten pakkasin ja suunnittelin seuraavien päivien ohjelmaa netissä. Päätin, etten otakaan fillaria mukaan, koska päivät tulevat olemaan täysiä ilman sitäkin. Niinpä Nick ystävällisesti laittoi sen omiin nimiinsä kaupan web-huutokauppaan (ehdimme vielä tavata myöhemmin ja hoitaa tämän pois, jos pyörä on mennyt kaupaksi). Tein netissä varauksen Routeburn Trackin Mackenzie tupaan. Nukun siellä ti-ke yön, mutta huomenna ensin Queenstowniin.

Briefly in English. Packing day. The satellite photo is for comparing Waimakariri (up) and Rakaia (down) rivers. I sold my canoe and paddle succesfully with a good price. Putting it together the paddling equipment cost me 15 euros for 4 trips and total 139 km. I packed my things up for tomorrow so I'm ready to go to Queenstown.